5.0
opinii: 25

opinie Klientów

Musisz być zalogowany, aby wystawić opinię.

opinie Klientów

2020-04-29 14:04:18

Pan Artur to profesjonalista przez duże P. Fachowe podejście do tematu, duża cierpliwość, bardzo szybki czas reakcji. Polecam wszystkim, sam na pewno skorzystam jeszcze z usług.

Rafał
2020-04-21 18:04:53

Jestem bardzo zadowolony z udzielonych porad i krótkiego czasu odpowiedzi. Serdecznie polecam!

Sebastian
2020-01-21 07:01:01

2020-01-15 15:01:53

Bardzo dziękuję za szybką i fachową poradę.

Monika
2019-12-17 11:12:49

Bardzo sprawna porada. Wszystko zostało wytłumaczone bardzo przystępnie oraz poparte odpowiednimi zapisami prawa. Jestem bardzo zadowolony i szczerze polecam Pana Artura.

Szymon Śmietana
2019-12-08 13:12:46

Jestem bardzo zadowolona z usługi oraz czasu oczekiwania. W razie jakichkolwiek wątpliwości zawsze wracam do pana Artura z pytaniami.

Marta
2019-07-23 21:07:52

Jestem pod wrażeniem szybkości odpowiedzi oraz formy odpowiedzi - napisana czytelnym językiem ze zwróceniem uwagi o czym również powinienem pamiętać (mimo że nie było związane bezpośrednio z pytaniem)

Mirek
2019-06-18 19:06:12

Bardzo fachowa obsluga, szybkie odpowiedzi na zadawane pytania oraz konkurencyjne ceny. Polecam!

Pawel Mazur
2019-04-05 16:04:45

Przede wszystkim wyrozumiałość i cierpliwość w stosunku do klienta, za co jeszcze raz serdecznie dziękuję. Poza tym rzetelność, fachowość oraz "olśniewająca jasność' i "błyskawiczna szybkość" udzielanych odpowiedzi w trakcie trwania porady OnLine. Takiego podejścia do sprawy próżno jest w Polsce szukać. Porada została udzielona w taki sposób, że rozwiała wszystkie moje wątpliwości, co bezpośredni przyczyniło się do lepszego samopoczucia, także tego psychicznego. Polecam wszystkim. Pozdrawiam Ps. Szkoda, że w ocenie nie można doklepać gwiazdek

Patryk
2018-11-28 23:11:04

Porada na najwyższym poziomie , nawet nie przypuszczałam że będę aż tak zadowolona. Jeśli kiedykolwiek będę miała obawy jak postąpić w danej sytuacji na pewno tu wrócę . Chociaż moja sprawa jest dopiero w fazie początkowej wystawiam 10/5 gwiazdek. Dziękuje 

Kinga
2018-09-29 02:09:06

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️   Pan Artur zdecydowanie zasługuje na 6 gwiazdek. Pełen profesjonalizm

Ula
2018-05-18 11:05:19

Poziom zaangażowania w sprawę niespotykany, do tego podparty ogromną wiedzą oraz doświadczeniem. Solidnie i z pomysłem. Polecam!

Monika Tylmann
2018-03-06 20:03:44

Bardzo serdecznie polecam. Jestem w 100% usatysfakcjonowany. Pan Artur udzielił odpowiedzi na moje pytania bardzo szybko. Odpowiedź była niezwykle dokładna, wyczerpująca. Doradca wskazał dodatkowe obszary, zagadnienia, o których ja nie miałem pojęcia. Fajne jest to, że mam całą poradę na piśmie, w jednym pliku. Dużo wygodniejsze niż robienie notatek np. podczas spotkania. Pomiędzy wymianą korespondencji jest chwila, aby wszystko dobrze przemyśleć, zadać dodatkowe pytania. Kontakt telefoniczny świetny. Jestem zadowolony z bardzo wysokiego poziomu świadczonych usług. Polecam wszystkim znajomym.

Marcin Wrocław
2018-01-23 23:01:12

Bardzo szybka opinia, dużo wyjasnień i jasno i zrozumiale opisana. Posumowanie wyraźnie określa stanowisko i opinię doradcy, tak że zlecajacy z pewnością może sobie wyrobić swoją ocenę danego zaganienia i podjąć własciwą dla siebie decyzję. Jestm zadowolona i chętnie skorzystam z tej formy w przyszłości.

AgnieszkaZ.
2017-12-17 19:12:52

Fachowa, bardzo szybka porada, polecam z pełną świadomością innym, którzy chcą rozwiać watpliwości bądź rozwiązać problem. Cena przystępna. Myślę, że skorzystam z pomocy Pana Brzezińskiego jeszcze nieraz. Dziękuje. 

E.B.
2017-11-23 21:11:04

Panie Arturze Opinia jest bardzo dokładna i szczegółowa. Myślę, że będzie bardzo pomocna dla klienta. Proszę o przesłanie faktury.

2017-07-18 22:07:19

Polecam! Odpowiedź na moje pytanie była bardzo dokładna, rozwiała wszelkie wątpliwości. Ponad to otrzymałam poradę jak rozwiązać nurtującą mnie sprawę.

Sylwia
2017-03-02 01:03:51

Pan Brzeziński szczegółowo odpowiedział na wszystkie zadane przeze mnie pytania. Przytoczył przy tym najświeższe wyroki sądów, dzięki czemu moje wątpliwości zostały rozwiane. Jestem bardzo zadowolona z formy prowadzonej konwersacji- nie wychodząc z domu, za rozsądne pieniądze, uzyskałam odpowiedzi, dzięki którym finansowo zyskałam bardzo wiele. Do tego portal prowadzony w nowoczesnej formule i bardzo sprawna komunikacja. W przyszłości na pewno będę korzystać z usług pana Brzezińskiego i będę go polecać. Dziękuję za pomoc.

2016-12-05 11:12:09

Zawsze profesjonalnie i szybko. Nigdy nie zostałam zostawiona sama sobie mimo dalszych wątpliwości w temacie.

2016-09-27 14:09:13

Bardzo polecam. Porada dotycza rozliczania się z reklam na stronie www zostałą napisana w merytoryczny i przystępny sposób, a ja dzięki niej będę miał dużą oszczędność.Dziękuję.

2016-05-03 23:05:58

Polecam gorąco! Nie wiedziałem jak zabrać się za temat wydatków na własne cele mieszkaniowe. Znalazłem się tutaj przypadkiem i nie żałuję. Fachowa, szybka porada podatkowa, rozwiane wszelkie wątpliwości, wyczerpujące odpowiedzi na zadawane pytania, a nawet pomoc przy wypełnieniu druków PIT. Wszystko za rozsądną i przystępną cenę. Na pewno w razie potrzeby skorzystam z doradztwa raz jeszcze. Bardzo dziękuję !

B.M.
2016-04-27 10:04:25

W ostatnio czasie korzystałem z pomocy Pana Brzezińskiego w kwesti wyjaśnienia mi zawiłości podatkowych wynikających z pracy za granicami kraju. Porada była rzetelna , zawierała odpowiedź na wszystkie nurtujące mnie pytania. Była udzielona bardzo szybko i co też ważne kilkukrotnie zadawałem dodatkowe pytania , na które otrzymywałem szybkie i rzetelne odpowiedzi. Jestem bardzo zadowolony z udzielonych mi odpowiedzi. Polecam kancelarię Pana Brzezińskiego i jeśli kiedykolwiek będą mnie nutrowały problemy natury podatkowej ponownie skorzystam z usług Kancelarii.

Czesław
2016-04-09 14:04:46

Od ponad 3 lat korzystam z usług Kancelarii Pana Brzezińskiego. W tym okresie kilkanaście razy korzystałem z Jego pomocy, od wydawałoby się typowych spraw,  po takie, których żaden doradca podatkowy na lokalnym i dalszym rynku nie chciał się podjąć do rozstrzygnięcia. Udzielone porady cechuje przede wszystkim rzetelność treści, a samego Pana Artura niebywała wiedza, fachowość, cierpliwość, dyspozycyjność i skuteczność w działaniu!!! A do tego to naprawdę przesympatyczna osoba. :-) Teraz wiem, że gdy mam problem natury podatkowej, choć nie tylko – kontaktuję się z Panem Brzezińskim i mam gwarancję, że każde powierzone zadanie, bez względu na jego złożoność problemową, zostanie wykonane. Korzystam najczęściej z panelu porad – ekstra rozwiązanie do kontaktu. I tym razem pełna satysfakcja z udzielonej porady. Polecam Kancelarię z pełną odpowiedzialnością.

Przemysław M. (małopolska)
2016-04-06 09:04:19

Udzielona przez Pana porada, jak zwykle mnie satysfakcjonuje; uważam, że Pana opinie i porady cechuje wysoki profesjonalizm zawodowy; cenię sobie u Pana to, że zawsze mogę dopytać - nawet po dłuższym czasie i gdy zlecenie jest "zamknięte"; nigdy nie zostawił mnie Pan z niewyjaśnionym do końca tematem. Dziękuję.

A. K-M
2016-04-04 11:04:15

Fachowa, rzetelna i szybka odpowiedż. Jestem zadowolona z jakości świadczonej usługi.

Jeżeli klient opublikuje na stronach Serwisu opinię na temat porady i jej przebiegu, w tym opinię zawierającą jego podpis lub link do strony www, Klient wyraża zgodę na opublikowanie tej opinii w sieci Internet. Klient ma prawo w każdym czasie zażądać od Kancelarii zaprzestania rozpowszechniania wyrażonej przez siebie opinii, bez względu na powód. Jeżeli jednak opinia została rozpowszechniona w sieciach społecznościowych w sposób uniemożliwiający zaprzestanie jej publikacji w tych sieciach, wówczas obowiązki Kancelarii w tej mierze ograniczają się wyłącznie do tych publikacji, na których rozpowszechnienie Kancelaria ma bezpośredni wpływ.

Efektywnie, bezpiecznie i rzetelnie

Dane dotyczą porad online. Informacja o czasie oczekiwania na poradę i objętości porady dotyczy pięciu ostatnich porad.
Wygenerowano: 2020-05-31 13:37:17